Halverhout – Automotive, Marketing en Online advies voor autobedrijven

Ik ben mede-eigenaar van Tincan Auto.  Bij het Bovag autobedrijf Tincan staat uw wensauto centraal. De auto die echt bij u past, qua budget, praktische wensen maar ook qua uitstraling. Wij verkopen u geen rode auto omdat we deze op voorraad hebben staan. Als we een rode verkopen, dan alleen omdat u een rode wilt.

Tincan heeft geen grote showroom en duur verkoopapparaat. Wel investeert Tincan veel in software om uw autokeuze en het aankoop proces te versimpelen. En het tot een fijne, leuke ervaring te maken. Wij begrijpen dat de koop van een auto een belangrijk en duur moment is en nemen dan ook de tijd voor de begeleiding van het proces.

Tincan heeft inmiddels vervolgstappen gezet op het terrein van online marketing. Tincan houdt deze kennis niet voor zichzelf maar deelt deze kennis graag met andere Bovag Autobedrijven. Samen met zakenpartner Thomas Edens gaan we dan ook autobedrijven on-line marketingcursussen aanbieden. Dit is goed voor Tincan zelf, maar hiermee dragen we ook bij aan de verdere ontwikkeling van de online autosector.

Tincan wil niet alleen met andere andere Bovag autobedrijven samenwerken. Samen met autojournalist Erwin Wijman hebben we www.wensauto.nl opgezet. Met Eric de Koning van Regem Consultancy werken we samen aan www.uitzendautos.nl.

No tags for this post.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.