Partner : OVG Vermogensbeheer

Als directeur Private Banking bij Rabobank Westland heb ik jarenlang de verantwoording gehad over het vermogen van heel veel klanten. In die tijd heb ik al eens kennis gemaakt met de specialisten van OVG Vermogensbeheer. Na mijn periode bij de Rabobank is het contact met OVG verder toegenomen. Ik wil dan ook OVG Vermogensbeheer van harte aanbevelen. OVG is voor beleggers sinds 1994 een vertrouwd adres en beschikt inmiddels over een langjarig trackrecord dat er zijn mag. Zij hebben de cliënten bovendien goed door de diverse crises geloodst. Integriteit en betrouwbaarheid zijn leidende begrippen bij hun handelen.

OVG is specialist in vermogensbeheer

Zij structureren en beheren vermogens. Dit vraagt gedegen kennis, ervaring en aandacht. Aandacht voor de ontwikkelingen op de beurzen, de samenstelling van beleggingsportefeuilles en de juiste balans tussen rendement en risico, afgestemd op uw persoonlijke situatie en wensen. Bij OVG kiest u voor professioneel beheer en vertrouwen. Eén van de voorwaarden voor succesvol beleggen. De dienstverlening is geschikt voor beleggers die tijd, kennis en/of ervaring missen om zich Intensief met de financiële markten bezig te houden. De relaties zijn particulieren, holdings, (directie)pensioenfondsen, stamrecht BV’s, family offices en beleggers die een aanvullend pensioen wensen op te bouwen en/of een duurzaam beleggingsbeleid prefereren.

De beheerrelaties van OVG zijn ondergebracht bij Theodoor Gilissen Bankiers Amsterdam, Binck Bank Amsterdam en Binck Bank Antwerpen. Alle effectenrekeningen staan op naam en adres van cliënt.

Tip: maak eens een afspraak met mij of één van de vier specialisten van OVG om uit te vinden of OVG iets voor u kunt betekenen. Geheel vrijblijvend natuurlijk. En dat kan op het kantoor in Den Haag of bij u thuis. U zult verrast zijn van de uitkomsten!

Bel 06-29 309 369 of stuur een bericht naar wim@halverhout-managementadvies.nl

 

 

No tags for this post.