Partner : AXP accountancy en belastingen

De medewerkers achter AXP zijn geen gewone accountants of belastingadviseurs, maar medewerkers die persoonlijk betrokken zijn en met veel plezier net die stappen extra zetten. Zij bieden graag meerwaarde aan hun klanten. Geen onbegrijpelijke jaarrekening, geen onleesbaar advies, maar persoonsgerichte aandacht waar u echt wat aan heeft.

Een klik tussen de adviseurs en u als klant is van groot belang. Daarom selecteert AXP haar klanten zorgvuldig. Alleen zo kunnen zij u van het juiste advies voorzien. Juist omdat zij u en uw onderneming tot in alle details kennen. Uiteindelijk draait het in ons vak niet alleen om de cijfers, maar ook om mensen en vertrouwen.

AXP is trots op het geleverde werk en hun dienstverlening. Maar ook bijzonder trots op hun klanten en hun succes. Want alleen zo ontstaat de persoonlijke betrokkenheid waar AXP voor staat.

Ik heb de afgelopen jaren AXP als een zeer professionele partij ervaren en kan AXP ook van harte aanbevelen. Geprikkeld? Neem contact met mij contact op en ik zal ervoor zorgen dat u het juiste sparringsmaatje krijgt. Laat u verrassen!

Mijn telefoonnummer is 06 – 29 309 369

No tags for this post.