Partner : Thomas Edens

Thomas Edens, mijn partner op het vakgebied Automotive, (online)marketing en strategie

Thomas EdensThomas is een no-nonsense creator met een passie voor innovatie, ondernemerschap en teamwork. Thomas bouwt graag bruggen tussen de oude en nieuwe wereld, begeleid de transformatie van fysiek naar online met behoud van het goede van beide werelden. Ik werk graag samen met Thomas. Dat doen we op basis van gelijkheid, fun en focus om een hoger doel te realiseren. We kennen elkaar sinds 2007 en samen hebben we de studie MasteBest Student Awardr of Marketing aan TIAS gevolgd. Het mooie is dat we gezamenlijk aan één afstudeerscriptie hebben gewerkt en als team de “Best Student Award”  hebben gewonnen.

Sinds 2013 heeft Thomas met een kernteam van professionals gewerkt aan Finnik. Het concept dat consumenten zekerder maakt over auto’s. Met informatie, kennis en slimme oplossingen gaat Finnik onzekerheid te lijf en geeft Finnik mensen de kennis om gefundeerde beslissingen te maken over hun (toekomstige) auto. Finnik is de doorontwikkeling van de succesvolle kentekenapps van VWE met meer dan 2 miljoen downloads.

Specialiteiten van Thomas: Teveel om op te noemen, maar indien nodig staat Thomas bij alle strategische marketingvraagstukken paraat.

Sinds 1 december jl. zijn Thomas en Wim de mannen achter www.tincanauto.nl, www.wensauto.nl en vanaf september 2018 zal www.uitzendautos.nl gelanceerd worden. Eric de Koning van Regem Consultancy is bij www.uitzendautos.nl onze partner.